на живо

"Здрави и силни": Белчо Христов: Знаете ли защо мазнината е полезна? (ВИДЕО)

От нея мъжете образуват своя тестостерон, а жените естроген, казва специалистът в епизод 9

"Здрави и силни": Белчо Христов: Знаете ли защо мазнината е полезна? (ВИДЕО)

Митът, че може да отслабнете и да бъдете във форма единствено с модерната кето диета, беше развенчан с аргументи от Белчо Христов в епизод 8 на дигиталната поредица на bTV „Здрави и силни“.

Днес е ред да се върнем в залата, защото  биологът и експерт по клетъчно хранене, кардио и фитнес тренировки ни е подготвил специална програма:

Как да тренираме, ако следваме стриктно пълноценен хранителен режим, съобразен с нашите нужди, с изчислени калории и с цел да свалим тегло? Ами, това може да се случи, колкото и да не ви се вярва, но за целта трябва да следваме съветите на Белчо Христов и да му се доверим.

„Трайното лишаване от въглехидрати води до отслабване, но здравословното и трайно отслабване се случва единствено в присъствието на въглехидрати във вашата диета“, категоричен е специалистът.

И още:

„С яденето се ускорява обмяната на веществата, а за да отслабнем ни е нужно да влезем в калориен дефицит“, допълва Христов, с когото отиваме във фитнеса, който той горещо препоръчва, а този път ще ни покаже нагледно сет от упражнения, които са предназначени точно за нас.

Знаете ли какво означава Суперсерия на езика на фитнеса?

Знаете ли защо тези Суперсерии могат да бъдат полезни, ако искаме да свалим някой и друг кг?

Гледайте внимателно демонстрациите на Белчо Христов, който накрая на този епизод 9 ще ни отвори очите и за друга истина: мазнината в човешкото тяло е полезна и е необходима, както за мъжкото, така и за женското здраве, защото е пряко свързана с производството на безценните мъжки и женски хормони тестостерон и естроген.

Много интересни статии, написани от Белчо Христов ви очакват на сайта www.belchohristov.com, а вашитеу въпроси може да задавате към него и на нашата електронна поща: [email protected]

Всички предишни епизоди на поредицата "Здрави и силни" с Белчо Христов може да откриете тук:

Епизод 1: https://bit.ly/3wy3grY

Епизод 2: https://bit.ly/3kOilmQ

Епизод 3: https://bit.ly/3XZenWK

Епизод 4: https://bit.ly/3XJYAv6

Епизод 5: https://bit.ly/3kQUGSz

Епизод 6: https://bit.ly/3Yj97hr

Епизод 7: https://bit.ly/3xeFLow

Епизод 8: https://bit.ly/3IcXnWP