на живо

Тейт отмъщава на Зукърбърг, ще тренира Мъск

Популярният инфлуенсър и бивш кикбоксьор е на страната на Twitter

 

Популярният инфлуенсър и бивш кикбоксьор - Андрю Тейт, планира да си отмъсти на Facebook (Meta) за всички ограничения, които му бяха наложени в социалната мрежа през годините.

Той предложи на боса на Twitter Илон Мъск да го подготви за предстоящата ММА битка със собственика на Facebook Марк Зукърбърг.

"Meta ме наказваше за това, че казвах истината за ваксините. Сега обаче можем да защитим честта си, удряйки лидера на вражеския клан. Аз ще те тренирам, Илон Мъск. Няма да загубиш.", написа Тейт.

Последният е на страната на най-богатия човек в света и защото беше със спрян профил в Twitter преди идването на Мъск на власт.

Тейт преживява тежък период - румънските власти му повдигнаха обвинения в организиране на престъпна група за трафик на хора и склоняване към проституция.

С брат му Тристан са подсъдими, след като официално получиха обвинение от прокуратурата на северната ни съседка. Двамата са под домашен арест от 31 март.

Това не би попречило на Тейт да тренира Мъск за боя със Зукърбърг в октагона на Лас Вегас, Невада, който обикновено е арена на битките от най-голямата верига по смесени бойни изкуства - UFC (Ultimate Fighting Championship).

Причината за ММА сблъсъка между Мъск и Зукърбърг е новината, че от Meta разработват приложение с кодово име Project 92, което трябва да се превърне в конкурент на Twitter.

Мъск хвърли ръкавицата, а трениращият жиу-жицу Зукърбърг изяви готовност да се бие с него и написа: "Прати ми локация".

Ексцентричният милиардер Илон, притежаващ още Tesla и SpaceX, предупреди, че на младини е участвал в жестоки улични боеве и не се страхува. Той се подигра със Зукърбърг, заканвайки се да му направи любимата си хватка, която нарича "морж". Мъск разясни, че при нея просто ляга върху съперника и не прави нищо.

"Аз почти не тренирам. Тренировката ми е да разнасям децата и да ги подхвърлям във въздуха.", продължи най-богатият в света.