на живо

"Здрави и силни": 30 дни и 30 нощи до преобразяването на Питбула (ВИДЕО)

Вижте как изглеждат днес един от най-успешните български спортисти в бойните спортове и съпругата му

"Здрави и силни": 30 дни и 30 нощи до преобразяването на Питбула (ВИДЕО)
 

Думата на мъжа трябва да тежи! Като камък! А когато един от най-успешните родни спортисти в бойните спортове дава дума, то тя е закон.

30 дни и 30 нощи продължи трансформацията на Владимир Вълев-Питбула, който остава завинаги в историята като първият българин – световен шампион по кикбокс за професионалисти.

В началото на май Белчо Христов хвърли ръкавицата към Питбула с посланието, че стига да иска, всеки може да се превърне в абсолютен звяр.

Белчо – наш ментор и автор на най-яката ни рубрика за уелнес, фитнес и здраве, която пускаме всяка събота, предизвика своя „градски“.

Целта беше ясна:

Двамата заедно да покажат, че спазването на правилен хранителен режим и следването на конкретни показатели, са в основата на всяка успешна подготовка на един голям боец с още по-голямо сърце.

Планът на един от най-вещите стратези в областта на здравословното хранене и тренировки – Белчо Христов, бе категоричен:

Белчо Христов искаше нещо съвсем простичко на пръв поглед: В рамките на 30 дни някогашната машина на ринга просто да следва неговата програма, изградена на следенето на следните показатели:

През изминалите 30 дни Белчо Христов буквално преобрази четирикратния световен и още толкова пъти европейски шампион.

На няколко пъти променя диетата му с единствената мисъл да награжда процеса по пътя към вкарването на Питбула в завидна физическа форма само месец преди 40-годишния му рожден ден.

"Моят подход беше ясен: клетките да получават повече вода, в чиято среда протичат всички процеси. Следих внимателно спадът на подкожните и вицералните мазнини, като по този начин контролирах обема на протеини, който Владо получаваше с храната си", казва Белчо Христов в деня на истината.

Любопитен факт е, че когато предизвикателството за Владимир започва преди месец, редом до него по пътя на трансформацията тръгва и неговата съпруга Радослава.