на живо

Да разкажеш Олимпиада (ВИДЕО)

Специалните пратеници на bTV за подготовката си преди Токио 2020

Да разкажеш Олимпиада (ВИДЕО)

Камерите на света се обръщат към Токио, за да разкажат 32-рите олимпийски игри. Спортната редакция на bTV също се впуска в надпреварата за гледни точки и интересни истории. Какво подготвят специалните ни пратеници?

"Абсолютна бойна стратегия. Десетки документи, два теста преди да излетим, на кацане още един, после три теста първите три дни…" - така обобщи COVID-подготовката Флорина Иванова.

"Попълнихме толкова много документи, толкова много въпроси. Имам чувството, че не ме питаха само защо имам забележка по музика в пети клас. Mоже би не са се сетили.", оцени шеговито документацията Димитър Тасев.

"Повече от 20 дни ще бъдем в Токио и трябва да сме подготвени с много дрехи. Почти през цялото време ще бъдем на живо в нашите социални мрежи и всички предавания на bTV Новините.", сподели също Тасев.

"Двамата с Митко заминаваме сами без оператор. Екипирани сме изцяло, технически обезпечени с микрофони, телефони, стативи. Със сигурност искам да отразя златен медал в художествената гимнастика.", сподели развълнувано Флорина Иванова.

Очаквайте разказите на нашите пратеници от 32-рите oлимпийски игри в рубриката "Игрите на Флори и Митко" на всички bTV платформи.