на живо

Димитър Илиев vs. Жана Тодорова - кой ще спечели футболния дуел? (АНКЕТА)

Правилния отговор ще научите утре, 16 юни, в предаването "Преди обед"

Димитър Илиев vs. Жана Тодорова - кой ще спечели футболния дуел? (АНКЕТА)

В дузпите фаворит няма. Клише, което се оказва вярно в нашия футболен дуел между волейболистката от националния отбор - Жана Тодорова и нападателя на "Локомотив" Пловдив – Димитър Илиев.

Високото едва 165 см либеро се изправи очи в очи с голмайстора на пловдивския тим. Жана признава, че като дете е била избирана първа в училищните отбори, съставени изцяло от момчета.

По-малко от седмица преди финалите на Златната лига в Русе, които ще можете да проследите пряко по RING, Жана напусна залата и стъпи на футболния терен, за да премери сили с Димитър Илиев. Футболистът на "смърфовете" оцени високо уменията с футболната топка на Жана Тодорова:

"Аз общо взето, като бия дузпи, не се притеснявам много-много. Няколко пъти опитах да й хвана ъгъла и доста пъти ме прати в другия ъгъл. Така че – не беше лесно. Много е гъвкава, има много добър рефлекс. На позицията, на която играе, това е напълно нормално, и бях доста затруднен.", признава Илиев.

Помогна ли женската интуиция на Жана Тодорова да спаси дузпи на Димитър Илиев, или нападателят показа своя майсторски нюх от наказателния удар? Можете да прогнозирате в нашата анкета.

Кой ще спечели футболния дуел?

Правилния отговор ще научите утре, 16 юни, в предаването "Преди обед".

Там ще разберете още какво е да бъдеш в света на високите и как би изглеждал политическият кабинет на Жана Тодорова.