на живо

Финалната четворка в Златната лига - пряко по RING, VOYO.BG и на btvnovinite.bg

Волейнационалките на България имат всички шансове за триумф

Финалната четворка в Златната лига - пряко по RING, VOYO.BG и на btvnovinite.bg

Загряхте ли с мачовете от груповата фаза на волейболния турнир Златна лига? Радвахте ли се на победите на женския национален отбор? Стискахте ли палци за българските "лъвици"? Време е нещата да станат сериозни!

Златната лига се мести в Русе, където четирите най-добри отбора ще мерят сили за титлата. Сред тях е и България. Всички срещи ще може да гледате пряко по RING, на платформата VOYO.BG и безплатно и без регистрации на сайта btvnovinite.bg днес и утре!

Снимка: Lap.bg

Финалната четворка започва по традиция с полуфиналните мачове. Програмата днес открива сблъсъкът Испания - Хърватия от 17:00 ч.

За 20:00 ч. е насрочен първият мач на българките. Те ще играят срещу Чехия.

Чехкините са последният победител в надпреварата. През 2019 г. отборът се справи Хърватия на финала във Вараждин. През 2020 г. турнирът не се проведе заради пандемията от коронавирус.

Снимка: Lap.bg

Срещу "лъвиците" обаче със сигурност няма да им е лесно! Българките бяха безгрешни в груповата фаза - четири победи с 3:0. Те уверено протягат ръце към втора титла от надпреварата след триумфа през 2018 т.

Отборите, които победят в полуфинала, ще излязат от двете страни на мрежата в сблъсък за титлата утре от 20:00 ч. Загубилите ще играят за третото място в 17:00 ч. също в неделя!

Гледайте мачовете от финалната четворка в Русе днес и утре пряко по RING, на платформата VOYO.BG и безплатно и без регистрации на сайта btvnovinite.bg.