на живо

Гледайте Златната лига по волейбол и онлайн на btvnovinite.bg

Излъчваме всички мачове на женския национален отбор

Гледайте Златната лига по волейбол и онлайн на btvnovinite.bg

Лятото е време за волейбол! А свидетели на най-атрактивните мачове на женския национален тим ще ви направят телевизия RING и платформата VOYO.BG. Всички двубои ще бъдат излъчени и онлайн безплатно и без регистрация на нашия сайт btvnovinite.bg.

От 4 до 6 юни в пловдивската зала "Колодрума" ще се проведе вторият турнир от Златната лига. "Лъвиците", които са шампионки в надпреварата от 2018 г., ще изиграят две срещи.

В петък (4 юни) от 20:30 ч. българките се изправят срещу Словакия.

Снимка: bTV

В събота (5 юни) отново от 20:30 ч. "лъвиците" ще мерят сили с Украйна.

В неделя (6 юни) от 17:30 ч. Словакия и Украйна ще играят един срещу друг.

Снимка: bTV

Всички мачове може да гледате пряко в ефира на спортната телевизия на България RING, както и на интернет платформата VOYO.BG и на сайта ни btvnovinite.bg.

На 19 и 20 юни Русе е домакин на финалната четворка, а българките със сигурност ще се включат в битката за медалите. Полуфиналните срещи (19 юни) и мачовете за бронзовите и златните отличия (20 юни) също ще може да гледате пряко по RING, на VOYO.BG и на btvnovinite.bg

Момичетата на селекционера Иван Петров ще играят за първи път пред българска публика след 2-годишно прекъсване. Емоциите със сигурност ще са на ниво, oсобено след страхотното представяне на турнира в Украйна. Българките постигнаха две победи с по 3:0 гейма над същите съпернички.