на живо

Кристиано Роналдо се отпуши, изведе "Юве" до успеха над "Сасуоло"

Португалецът вкара първите си два гола с екипа на "бианконерите"

Reuters

Кристиано Роналдо откри головата си сметка за "Ювентус". Португалецът отбеляза и двете попадения за италианския шампион при успеха с 2:1 над "Сасуоло" в мач от 4-ия кръг на Серия "А".

През първата част на "Ювентус Стейдиъм" липсваха голови положения, най-вече защото гостите се бранеха отлично. Нулевото реми обаче се запази само до 50-ата минута, когато Роналдо се разписа на празна врата.

Снимка: Reuters

№7 на "Старата госпожа" бе на точното място при една ударила се в гредата топка и не сбърка от два метра.

Десет минути по-късно Кристиано пробяга около 60 метра, овладя топката на границата на наказателното поле и с левия крак покачи на 2:0.

Снимка: Reuters

В добавеното време "Сасуоло" върна едно попадение чрез Кума Бабакар, но за повече "неровердите" нямаха време. Малко след гола на гостите Дъглас Коста от състава на "Юве" получи директен червен картон за наплюване на съперник. Бразилецът най-вероятно ще получи продължително наказание и солидна глоба за непристойното си поведение.

Иначе "Ювентус" продължава доминацията и е лидер с 4 победи от 4 мача. "Сасуоло" пък допусна първо поражение от началото на кампанията и заема третото място с актив от 7 точки.

Тагове:

@