на живо

Magia Calcio! Серия А отново е тук! (ВИДЕО и СНИМКИ)

Шоуто започва в 19:00 с двубоя Верона - Рома, пряко по RING

Дългото чакане за привържениците на италианския футбол приключи! Днес започва новият сезон в Серия А. За трета поредна година bTV ви дава възможност да се насладите на страхотните и драматични мачове от калчото в преките излъчвания по bTV Action, RING и онлайн на VOYO.BG.

Според специалисти и букмейкъри шампионът в последните четири сезона Ювентус отново е абсолютен фаворит за титлата, въпреки че през лятото бе напуснат от Андреа Пирло, Артуро Видал и Карлос Тевес. За момента друг от лидерите на "бяло-черните" - Пол Погба, остава в отбора, въпреки информациите от последните часове за оферта от Челси на стойност 120 милиона евро.

Както и в последните два сезона, така и в предстоящия най-интересна отново ще бъде битката за европейските места. Сред претендентите са Рома, Лацио, Наполи, Фиорентина, както и миланските грандове, които направиха впечатляващи селекции през лятото. Много е вероятно в борбата да се включи и отборът на Палермо, сред лидерите на който е Ивайло Чочев.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Първият мач в калчото противопоставя Верона и Рома. Двубоят започва в 19:00 и ще бъде излъчен пряко по RING. От 21:45, отново по RING, ще може да гледате и другия столичен тим Лацио, който е домакин на Болоня.

Ето и пълната програма за първия кръг на Серия А:

Събота, 19:00, Верона - Рома, пряко по RING

Събота, 21:45, Лацио - Болоня, пряко по RING

Неделя, 19:00, Ювентус - Удинезе, пряко по bTV Action

Неделя, 21:00, Фиорентина - Милан, пряко по bTV Action

Неделя, 21:00, Палермо - Дженоа, пряко по RING

Неделя, 21:45, Емполи - Киево

Неделя, 21:45, Фрозиноне - Торино

Неделя, 21:45, Интер - Аталанта

Неделя, 21:45, Сампдория - Карпи

Неделя, 21:45, Сасуоло - Наполи