на живо

Рожденият ден на Григор Димитров, битка на прасе с тикви и още (ВИДЕО)

Петър Бакърджиев представя спортните акценти от седмицата

Рожденият ден на Григор Димитров, битка на прасе с тикви и още (ВИДЕО)

Спортният журналист Петър Бакърджиев гостува в предаването "Тази неделя" по bTV, за да представи най-интересното от света на спорта през изминалата седмица.

Акцентът е върху юбилея на най-добрия ни тенисист - Григор Димитров. Днес хасковлията посреща 30-ия си рожден ден в своя роден град, а компания му прави неговата приятелка - красивата рускиня Лолита Османова.

Поглед и към случващото се в баскетбола, където легендата Коби Брайънт бе приет посмъртно в "Залата на славата" в САЩ. Съпроводена от друго величие - Майкъл Джордан, съпругата на Брайънт - Ванеса, изнесе емоционална реч.

В израелския баскетболен шампионат мач бе прекъснат заради войната с палестинските екстремисти. По време на двубоя се чуват сирените, предупреждаващи за предстояща бомбардировка...

Стигаме и до "черешката на тортата" - култовия коментар на собственика на футболния "Локомотив" Пловдив Христо Крушарски, след като тимът му победи с 2:0 ЦСКА в дуела за втората позиция в шампионата. "Битка на прасе с тикви", "износени спирачки на локомотив" и още...

Повече - вижте във видеото!