на живо

Три гола за пет минути: вижте "бяло-черната" вихрушка насред Емполи (ВИДЕО)

Аржентинско шоу на стадио "Карло Кастелани"

БГНЕС

"Ювентус" спечели с 3:0 гостуването си на "Емполи" в мач от седмия кръг на Серия "А". Всичките голове за "бианконерите" бяха отбелязани през второто полувреме за период от 5 минути - между 65-ата и 70-ата.

През първата част отборът на Масимилиано Алегри доминираше, но не успя да реализира положенията си. По веднъж Сами Кедира и Хуан Куадрадо нацелиха гредите, а Анте Чосич изчисти от голлинията прехвърлящ удар на Гонсало Игуаин.

Гостите от Торино продължиха да атакуват по-опасно след почивката. Усилията им дадоха резултат в 65-ата минута, когато Алекс Сандро асистира на Паоло Дибала за първия му гол в шампионата през този сезон. Две минути по-късно Игуаин покачи на 2:0 с мощен изстрел в долния десен ъгъл на вратата на Лукаш Скорупски. В 70-ата минута бившият нападател на Наполи вкара шестия си гол, възползвайки се от грешка на Марко Дзамбели.

До края на двубоя "Ювентус" пропусна да направи победата си още по-убедителна. В трети пореден мач в Серия "А" "бианконерите" не допуснаха попадение, докато "Емполи" не отбеляза гол за шести път от началото на сезона.