на живо

Волейболните националки: Зажаднели сме за мачове на българска земя

Гледайте мачовете на женския национален отбор от Златната лига от 4 до 6 юни по RING, VOYO.BG и на сайта btvnovinite.bg

Волейболните националки: Зажаднели сме за мачове на българска земя

Волейболистките от националния отбор нямат търпение отново да играят пред родна публика. Те ще имат тази възможност между 4 и 6 юни, когато в зала "Колодрума" в Пловдив ще се изиграят мачовете от Златната лига.

Всички срещи може да гледате пряко по RING, VOYO.BG и на сайта btvnovinite.bg!

"Лъвиците" се завръщат у нас след 2 години пауза, а очакванията са големи - от страна на момичетата и на публиката. 

Снимка: bTV

"Ние сме зажаднели за волейбол на българска земя. За първи път в Пловдив – за мен е нещо специално. Хората тук обичат волейбола. Надявам се да направят страхотна атмосфера и да запишем две победи. На хартия българският отбор е фаворит. Ние трябва да докажем това и на полето", категорична е Жана Тодорова. 

През 2018 г. българките триумфираха в надпреварата. И днес те се надяват да повторят този успех. 

Снимка: bTV

"Очакванията са да я спечелим. Когато преди 2 години вече си я спечелил, нормално е да искаш и сега да я спечелиш, особено пред родна публика. Ние ще направим всичко възможно да спечелим всички тези цели и мечти на отбора. Наистина важното е да победим", заяви селекционерът Иван Петков. 

Българките вече записаха 2 победи през изминалия уикенд. У нас те ще се изправят отново срещу тимовете на Словакия и Украйна. 

Волейболистките със сигурност ще играят и с мисълта за финалния турнир в Русе, който ще се проведе на 19 и 20 юли. Като домакин България има запазено място сред четирите най-добри в Златната лига. И тези мачове ще може да гледате пряко по RING, на VOYO.BG и на сайта btvnovinite.bg.