на живо

Кешеру: С миналогодишния отбор щяхме да имаме повече шансове (ВИДЕО)

Нападателят бе разочарован след третата поредна загуба в Лига Европа

Кешеру: С миналогодишния отбор щяхме да имаме повече шансове (ВИДЕО)

Нападателят на "Лудогорец" Клаудиу Кешеру вкара единствения гол за "орлите" при загубата с 1:3 у дома от "Тотнъм". След края на мача румънецът не бе никак доволен, като изрази мнение, че с миналогодишния състав "Лудогорец" e щял да има повече шансове в Лига Европа.

"Усетихме, че след първите два мача имаме малки шансове да се класираме. Усеща се разликата, това е истината. Трудно е срещу такива големи отбори. Дадохме всичко, което имаме при нас... загубата е логична. Лошо е да казвам това, не ми харесва, обаче тази година е така. Трябва да си казваме истината. Говорих си с Владо Стоянов на трибуните, че с отбора от миналата година щяхме да имаме друг шанс.", каза Кешеру пред bTV след края на двубоя в Разград.

Снимка: Getty Images

"Гледаме ги (футболистите на "Тотнъм") малко като на телевизия. Те всяка събота и неделя играят срещу големи отбори в Премиър лийг, взимат големи заплати. Ако всеки от нас пробва да покаже, че разликата не е толкова голяма, може накрая и да направим нещо. Имахме много респект към тях. Ако не си в борбата от началото на мача... след това трябва да имаш и малко късмет. "Лудогорец" е в една голяма реконструкция тази година, сега трябва да строим нещо за другата в европейските турнири, и да спечелим първенството", добави той.