на живо

Къде е Гари Невил? (ВИДЕО)

Нов хаштаг придобива популярност на Острова след титлата на "Ливърпул"

Титлата на "Ливърпул" със сигурност не се приема добре от хората, свързани с "Манчестър Юнайтед". Един от тях е Гари Невил. Бившият защитник на "червените дяволи" от години се изявява като анализатор за английските медии. Закачките му с бившия бранител на мърсисайдци - Джейми Карагър са пословични.

Двамата винаги са проявявали чувството си за хумор на теми по оста "Манчестър" - "Ливърпул". Естествено, досега Гари Невил имаше предимството да дразни своя колега заради неуспехите на "Ливърпул" в битката за титлата. Времената обаче се обърнаха и от "Скай Спортс" решиха да направят специален клип за Невил, в който питат "Къде е Гари Невил?". Въпрос, който се превърна в хаштаг и придоби популярност в социалните мрежи.

Във видеото се припомнят думите на Невил от началото на сезона, че ако "Ливърпул" спечели титлата е по-добре да емигрира в Папуа Нова Гвинея. Всички анализатори и водещи в "Скай" започват да издирват бившия играч на "Юнайтед", но безуспешно. Забавното видео, монтирано като трейлър за филм, може да гледате тук: