на живо

"Във футбола всичко се променя. Освен БФС"

Забравихме как гледахме мачове преди, смята Константин Вълков

"Във футбола всичко се променя. Освен БФС"

"Политиците трябва да действат решително във футбола. Това е симптоматичен проблем - продължава 18 години. Във футбола всичко се променя - собственици, футболисти. Единственото, което не се променя, е БФС". Това заяви журналистът от "Дарик радио" Константин Вълков в предаването "Лице в лице" по bTV.

"Религията и спортът много си приличат - в тях има особена привързаност, която ти остава за цял живот. Затова е важно да заемем позиция и да говорим за този случай".

"От религия, спортът се превръща в нещо с бизнес характер. Няма бизнес, в който резултатите да нямат значение и отражение. От 2004 година, когато последно Иван Славков беше начело на БФС, резултати няма. С всеки изминал ден те стават все по-лоши".

"Забравихме как гледахме футбол преди. Хората от моето поколение си спомня как целият ден беше футбол, затова футболът е част от социалния живот".

"Тъкмо се върнах от Франция, там има две спортни в състезания. Не бяха затворени улици, нямаше полицаи, феновете вечеряха заедно. Искам да мога да заведа моя син на футболен мач и той да е футболен спектакъл. Това сега се случва като събираш пари и завеждаш детето си веднъж годишно в чужбина", анализира Вълков.