на живо

Рома се изравни по точки с Ювентус на върха в Серия А (Видео)

Верона - Лацио пряко по Ринг.БГ от 21:45ч.

БГНЕС

Ювентус допусна първа загуба от началото на сезона при гостуването на Дженоа в 9-ия кръг.Шампионите удариха две греди и бяха наказани за пропуските си в продължението на двубоя.Тогава резервата на домакините Лука Антонини отбеляза победния гол въпреки че останаха сериозни съмнения за засада.

Рома се възползва от грешката на бианконерите и се изравни по точки с тях на върха в класирането на Серия А.Римските вълци спечелиха с 2-0 домакинството срещу Чезена,след голове на Матия Дестро и Даниел Де Роси.

Каляри изпусна Милан у дома и стигна само до 1-1.Домакините направиха куп пропуски пред вратата на отличния Абиати,който спаси росонерите от загуба. Виктор Ибарбо откри резултата в 24-ата минута , Джакомо Бонавентура отбеляза красив изравнителен гол за Милан.

Футболистите на Интер спасиха своя треньор Валтер Мадзари от уволнение,след като спечелиха с 1-0 срещу Сампдория. Домакините трябваше да чакат последната 90-ата минута когато Мауро Икарди наказа бившия си клуб на Сан Сиро.

Рафа Бенитес и неговият Наполи обаче нямаха подобен късмет и завършиха 1-1 при гостуването на закъсалия Аталанта въпреки че домакините завършиха срещата с 10 души заради изгонването на Чигарини. Херман Денис откри резултата в 58-ата минута , а Гонсало Игуаин донесе точката за гостите в 86-ата.

Фиорентина спечели с 3-0 срещу Удинезе в битката за местата даващи право на участие в евротурнирите.Кума Ел Бабакар отбеляза два гола в 44-ата и 77-ата минути за виолетовите, а Борха Валеро довърши гостите.

Ивайло Чочев остана резерва за Палермо при важния успех с 1-0 срещу Киево.Лука Ригони донесе втората победа за сицилианците през този сезон с гол в 81-ата минута.

Парма може би ще се раздели с треньора си Донадони,след като допусна поредна загуба този път от Торино.Победното попадение за дуковете на стадио Олимпико отбеляза Матео Дармиан.