на живо

Мачът на Тервел – пряко по bTV Action и онлайн на btvsport.bg (ВИДЕО)

Гледайте боксовата гала от Коста Меса на живо на 14-и април от 5:00 часа сутринта

Мачът на Тервел  – пряко по bTV Action и онлайн на btvsport.bg (ВИДЕО)

bTV Media Group излъчва на живо завръщането на Тервел Пулев на професионалния ринг. Точно 334 дни след последния си мач – този срещу световния шампион в полутежка категория Сергей Ковальов, българинът отново слага ръкавиците в официален двубой с една-единствена мисъл – да се върне на пътя на победите.

Тервел Пулев е устремен към 17-а победа на професионалния ринг
Снимка: Lap.bg

Този специален момент за бронзовия медалист от олимпийските игри в Лондон 2012 може да бъде съпреживян на живо в България единствено в каналите на bTV.

НА 14-И АПРИЛ (ПЕТЪК), от 5:00 ЧАСА СУТРИНТА, единствената телевизия у нас, която ще ви даде уникалния шанс да гледате срещата на по-малкия от братя Пулеви директно от Коста Меса, Калифорния, се казва bTV Action.

Гледайте Тервел Пулев пряко от САЩ само в ефира на телевизия bTV Action
Снимка: Lap.bg

Освен в ефира на bTV Action от 5:00 часа сутринта на 14-и априлдвубоят на Тервел Пулев, както и цялата международна гала за бокс и смесени бойни изкуства може да се проследи на територията на България на живо и ОНЛАЙН, ЧРЕЗ СТРИЙМ НА НАШИЯ СПОРТЕН САЙТ btvsport.bg. Боксовата гала ще бъде налична и на платформата VOYO.bg.

От утре (8.04), до голямата битка и завръщането на Тервел, плътно до него и до брат му Кубрат по време на решителните дни от лагера им в Лас Вегас и в Лос Анджелис ще бъде екипа на само една българска телевизия и това е bTV.

Димитър Тасев и Петър Стоев - специалните пратеници в САЩ за мача на Тервел Пулев

Специалните пратеници на bTV Димитър Тасев и Петър Стоев вече са отвъд океана и всеки момент ще се присъединят към подготовката на братя Пулеви. Всеки ден, благодарение на тях, в ефира на bTV, по bTV радио, както и на нашия спортен сайт btvsport.bg, но и в нашите канали във всички социални мрежи единствено нашите зрители и читатели първо ще научават всичко около Тервел и Кубрат в САЩ.

Благодарение на репортера Димитър Тасев и на оператора Петър Стоев пък единствено читателите на нашия спортен сайт btvsport.bg ще имат възможността да гледат чисто новите епизоди като продължението на нашата специална дигитална поредица „В РЪКАВИЦИТЕ НА ПУЛЕВИ“, която стартирахме през май миналата година.

Нека си припомним най-доброто от изминалите епизоди на поредицата с видео ТУК:


ТЕРВЕЛ ПУЛЕВ има 16 победи (13 от тях с нокаут) и само 1 загуба в 17 мача в професионалния бокс. Единственото му поражение дойде в 10-рундова здрава битка срещу едно от големите имена в профибокса в полутежка категория – руснакът Сергей Ковальов. Двамата се срещнаха на 15 май 2022 г. в Лос Анджелис.

Братя Пулеви - истинско вдъхновение за българския народ
Снимка: Lap.bg

И Тервел, и Кубрат, винаги са били истинско вдъхновение за българите със своите изяви, без значение дали се боксират в родината, или в чужбина.

Нека си припомним някои от най-силните моменти на братята ТУК:

Съперникът на Тервел на 14-и април е американец. Неговото име е Джоел Ходжгрийн, с прякор Пантерата. Той има 14 успеха (13 от тях с нокаут) и 4 загуби в професионалната си кариера, а за последно се боксира, но стъпи с технически нокаут на 25-и декември 2022 г. срещу руснака Сослан Асбаров.

Тервел Пулев е висок 187 см, на 40 години, които навърши през януари. Връх в кариерата му е бронзовото олимпийско отличие от Лондон 2012. Това е и последният медал за българския аматьорски бокс от олимпийски игри при мъжете. Тервел е двукратен европейски вицешампион: от Москва 2010 и от Анкара 2011. Двукратен носител на купа „Странджа“.

Велик момент за българския спорт: Тервел Пулев с олимпийски бронз, до него вляво е Олександър Усик със златния медал
Снимка: Getty Images / EPA

Заедно с любимата си жена – бившата волейболна националка Диана Ненова, Тервел има трима сина: Калоян (роден през 2008 г.), Аспарух (роден през 2016) и Самуил, който наскоро навърши 2. Магистър от НСА „Васил Левски“ и магистър по право от софийския университет „Свети Климент Охридски“.

Тервел Пулев и Диана Ненова имат три момчета, а това е тортата по случай втория рожден ден на най-малкия им син Самуил

Освен с богатата си спортна визитка, ясна и категорична гражданска позиция и изявен патриотизъм, Тервел Пулев спечели сърцата на хората и с мисията си като доброволец по време на пандемията у нас от Covid-19. Един от най-обичаните и най-успешните български спортисти работи като санитар седмици наред в столична болница, без да парадира с присъствието си и с името си.

Тервел Пулев работи като доброволец по време на пандемията от Covid-19
Снимка: Lap.bg

Джоел Ходжгрийн е висок 188 см и е на 41 години. Роден е и живее в Бруклин, Ню Йорк.

ГЛЕДАЙТЕ ТЕРВЕЛ ПУЛЕВ СРЕЩУ ДЖОЕЛ ХОДЖГРИЙН НА 14-И МАЙ (ПЕТЪК)

ПРЯКО В ЕФИРА НА BTV ACTION

НА ЖИВО С ОНЛАЙН СТРИЙМ НА САЙТА BTVSPORT.BG