на живо

Карло Мухар пред bTV: Домакинството на "Бодьо" може да се окаже решаващо (ВИДЕО)

"Отборът прогресира, имаме още много какво да покажем", уверен е халфът на ЦСКА

Карло Мухар пред bTV: Домакинството на "Бодьо" може да се окаже решаващо (ВИДЕО)

Домакинството на "Бодьо Глимт" може да се окаже решаващо за крайното класиране на ЦСКА в групите на Лигата на конференциите. Мнението е на дефанзивния халф на "армейците" Карло Мухар.

ЦСКА се изправя срещу "Бодьо Глимт" в четвъртък (30 септември) на ст. "Васил Левски". Мача може да гледате пряко по bTV Action oт 19:45 ч. Коментарното ни студио започва в 19:00 ч.

Снимка: Getty Images

По-малко от месец, след като пристигна на ст. "Българска армия", Карло Мухар беше потопен в дълбокото. Започна като титуляр срещу "Рома" на "Олимпико", стартира и в дербито с "Левски". Сега пред хърватина предстои нова европейска битка - срещу коравия тим на "Бодьо Глимт".

"След срещата с "Рома" знаехме, че този двубой ще е много, много важен за нас, защото той по всяка вероятност ще е определящ за това кой ще се класира. Имаме нужда от добър резултат в този мач. Всеки един от нас ще е много добре подготвен. Мисля, че ще се справим. Уверен съм. Отборът прогресира, имаме още много какво да покажем."

Снимка: Getty Images

Увереност "армейците" ще черпя благодарение и на треньора си - Стойчо Младенов.

"Треньорът е страхотен. Мисля, че е първият, който е толкова спокоен. В такива хора можеш да видиш увереността, която ни предават и на нас. Много е хубаво, че е искрен и ни казва нещата директно. Това ценя много в него."

Откъде идва името на хърватина Карло, как от нападател става дефанзивен халф и защо в първия магазин, в който влиза в България не му дават да си купи шапка - гледайте в студио ни за Лига на конференциите в четвъртък, в 19:00 ч.!