на живо

Татяна Воложанина: Искам да покажа най-доброто

Следете финалите на отделните уреди на турнира за Купа "София" по RING, на сайта btvnovinite.bg и на платформата VOYO.BG

Татяна Воложанина: Искам да покажа най-доброто

Щастлива, но и с надежда, че днес (6 април) грешки на килима няма да допусне - така индивидуалната гимнастичка Татяна Воложанина ще атакува добро представяне в четирите финала на отделните уреди на силния международен турнир за Купа "София".

Всички композиции от последния състезателен ден може да гледате по RING, на сайта btvnovinite.bg и на платформата VOYO.BG.

Вчера (5 април) Воложанина спечели златото в многобоя.

"Много съм щастлива, че успях да изиграя всички съчетания. Имах малки грешки, но съм доволна. Отдавна нямаше състезания. През първия ден се притеснявах, през втория бях по-спокойна, чувствах се по-уверена. Треньорите ми казаха да съм концентрирана, да гледам уреда до края и да съм спокойна", заяви тя пред bTV.

Снимка: БФХГ

Татяна успя да пребори не само конкуренцията, но и коронавируса. Въпреки принудителната пауза в тренировките, тя показа страхотна форма в София.

"Искам да изиграя всичко без грешка и да покажа най-доброто. Дано има много състезания извън България. Много искам да ходя, защото имахме доста голяма почивка. Опитвам се да покажа най-доброто от себе си, това, което работя на тренировките всеки ден", заяви Воложанина.

Снимка: БФХГ

Гледайте финалите на отделните уреди на турнира по художествена гимнастика за Купа "София" пряко по RING, на сайта btvnovinite.bg и на платформата VOYO.BG