на живо

Пол Погба изнудван от брат си за 13 млн. евро

Скандални разкрития

Звездата на "Ювентус" Пол Погба твърди, че е обект на изнудване от банда, в която е и брат му Матиас.

По-големият брат на Пол - Матиас, разбуни духовете с 3-минутно видео, в което обещава да разкрие скандална информация за халфа на Старата госпожа.

В клипа 32-годишният Матиас съобщава, че ще направи разкрития, тъй като съотборниците на Погба и неговите спонсори "заслужават да научат определени неща". Баткото на Пол намесва и името на Килиан Мбапе.

По последна информация, Пол Погба се е свързал с полицията и съобщил, че брат му Матиас е част от банда, която се опитва да го изнудва. Полузащитникът твърди, че е обект на заплахи от приятели, които познава от дете, както и от своя брат. Освен това съобщава, че е бил заплашван от двама мъже с качулки и пушки в парижки апартамент, като те искали от него да им предаде 13 млн. евро.

Пол Погба винаги е подкрепял своите роднини и приятели от детинство. Единствено е спрял помощта си към един от тях, когато през януари разбира, че той е откраднал 200 000 евро от кредитната му карта.

Мбапе има малка роля в цялата сага. Името му е споменато, тъй като бандата заплашва да пусне фалшива новина как Погба е поискал от шаман да направи заклинание на звездата на ПСЖ.

"Изявлението на Матиас в социалните мрежи не ни изненадва. Те са част от заплахите и организирания натиск над Пол от организирана банда. Компетентните органи във Франция и Италия вече са информирани и повече няма да коментираме темата, докато тече започналото разследване", заявиха в общо изявление Рафаела Пимента и Йео Мориба, които са съответно адвокат и майка на Пол Погба.