на живо

Роднински връзки: Хълк ще става баща на племенник на децата си

Сапуненият сериал, в който живее бразилецът, се заплита. Съпругата му е бременна

Instagram

Кариерата на 35-годишния бразилски футболист Хълк е към края си, но това не означава, че той не е интересен за медиите. Особено с такъв бурен личен живот!

Последната новина около нападателя на "Атлетико Минейро" е, че той и съпругата му Камила чакат дете. Щастливото събитие той съобщи в социалните мрежи, а последователите не пропуснаха да отбележат, че следващият му наследник ще бъде доста объркан, когато трябва да казва какви са отношенията му с останалите деца на футболиста. 

Новото "попълнение" всъщност ще се води, както брат или сестра на трите предишни, така и техен... племенник или племенничка. 

В края на 2019 г. Хълк се раздели с дългогодишната си съпруга Иран. Двамата бяха заедно 12 години и имат 3 деца - 11-годишния Йън, 9-годишния Тиаго и 7-годишната Алис.

След края на отношенията с Иран, футболистът заживя с... племенницата ѝ Камила. В началото на 2020 г. двамата сключиха брак, за да може тя да получи виза за Китай, където Хълк играеше за местния "Шанхай СИПГ".

Самият нападател, който игра дълги години за "Порто" и "Зенит" Санкт Петербург, обясни, че докато е траял бракът му, не е имал отношения с племенницата на Иран.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CAMILA ÂNGELO (@camiilaangelo)

"Бракът ми не беше щастлив. Тя ми изневеряваше, бях самотен. Иран искаше единствено да я наричат "Жената на Хълк". Не смятам, че съм лош човек. Камила е млада и много красива. Просто си паснахме. Тогава и двамата бяхме свободни. Съвестта ми е чиста", каза Хълк преди време.

Тагове:

дете хълк