на живо

Любо Пенев: Младенов няма да се занимава с футбол, докато аз съм в ЦСКА 1948

Треньорът на "червените" не е променил отношението си към своя колега

Любо Пенев: Младенов няма да се занимава с футбол, докато аз съм в ЦСКА 1948

Любослав Пенев не е променил отношението си към Стойчо Младенов. Двете "червени" легенди са в конфликт и си размениха задочно остри реплики преди година, когато именно Младенов замени Пенев на треньорския пост в ЦСКА. Сега двамата ще работят заедно в ЦСКА 1948.

"Не сме се срещали, едва ли ще се срещаме често. Стойчо Младенов е нов човек в нашата структура. Фактът, че започва работа в клуба, не означава, че моето мнение или отношение ще се промени. Той няма да се занимава с футбол, поне докато аз съм в клуба - най-вероятно с реклама, маркетинг, срещи с фенове, но в никакъв случай с футбол", каза Любослав Пенев на пресконференцията си преди мача с "Локомотив" София.

Снимка: Lap.bg

"Рано или късно ще има един ЦСКА. Този ЦСКА ще бъде на феновете и за феновете. Защо бях поканен на "Армията" - за да матирам напрежението между фенове и ръководството. Ръководството не иска да сме първи, не иска трофеи и ЦСКА да е в позицията, в която заслужава", коментира още той.

Той говори и за работата си в Борисовата градина. "При добре свършена работа за два три месеца, изгонване, лъжи - това се нарича предателство. Сектор Г не ходи на мачове, защото са лъгани и мамени в продължение на 7 години. Познавам се с много фенове, които са ме подкрепяли безусловно. Винаги ще им бъда благодарен. Имаше една игра - топло-студено. При мен е много студено. На "Армията" трябва да се търсят предателите", каза още Пенев.