на живо

Бенефисът на ансамбъла, Невяна Владинова и Катрин Тасева - днес по bTV

Гледайте спектакъла "Сън" от 17:00 ч. на Коледа и на сайта btvnovinite.bg.

Lap.bg

Много емоции, много красота, много изненади, много сълзи от гордост и много докосващи сърцето моменти ще ви предложи бенефисът на българския ансамбъл по художествена гимнастика, Катрин Тасева и Невяна Владинова!

Спектакълът носи името "Сън" и ще бъде излъчен единствено по bTV и на сайта btvnovinite.bg днес, на Коледа (25 декември) от 17:00 ч.!

Снимка: Lap.bg

Момичетата от ансамбъла - Стефани Кирякова, Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Лаура Траатс и Мадлен Радуканова, под вещото наставление на треньора Весела Димитрова и нейната помощница Михаела Маевска, се превърнаха в първите български представителки в художествената гимнастика, спечелили златен медал от олимпийските игри! В Токио те пребориха конкуренцията на ансамблите на Русия, Италия, Япония, Украйна, Беларус, Израел. 

Снимка: Lap.bg

В "Арена Армеец" момичетата се представиха по различен начин - индивидуално, показвайки какви са извън ансамбъла. И бяха наградени с бурни аплодисменти. 

Снимка: Lap.bg

Дори оперираната наскоро Лаура Траатс не пропусна да зарадва публиката с кратко изпълнение, а отлично подкрепление на килима бяха бившите гимнастички от ансамбъла - Теодора Александрова и Елена Бинева, която от няколко месеца е в Хонг Конг. 

Снимка: Lap.bg

Не по-малко емоционални бяха последните изпълнения пред публика на Катрин Тасева и Невяна Владинова. Двете представиха страхотни композиции, разказаха за любимите моменти от кариерите си. 

Снимка: Lap.bg

В спектакъла "Сън" ще видите и своеобразното "предаване на щафетата" към следващия ансамбъл на България! 

Не пропускайте бенефиса на Златните момичета, Катрин Тасева и Невяна Владинова днес (25 декември) от 17:00 ч. по bTV и на сайта btvnovinite.bg!