на живо

Шампиони под карантина: На крилата на любовта (ВИДЕО)

Ерика Зафирова и Дейвид Хъдълстоун за смелите мечти и общите цели

"Шампиони под карантина". Това е съдбата днес на всички професионални спортисти. Изолирани у дома, някои от тях под карантина, а други, просто спазващи указанията за социално дистанциране в борбата с коронавируса, те не се предават. Напротив. Техните зали, стадиони, басейни и писти пустеят, но домовете им се превръщат във все по-колоритни тренировъчни площадки.

Днес ще ви срещнем с гимнастичката от ансамбъла Ерика Зафирова и нейния любим - състезателя по спортна гимнастика Дейвид Хъдълстоун.

Те са млади и влюбени. Със смели мечти и общи цели. Една от тях, разбира се - олимпийските игри в Токио.

Оборудвани с всичко необходимо, за да не излизат от форма, Ерика и Дейвид се наслаждават както на времето заедно, така и на съвместните тренировки.

Експериментират както с упражненията, така и с кулинарните си умения - нещо, за което са нямали време преди карантината. 

"Повечето пъти си поръчваме, особено вечерта, защото свършваме късно, обаче в останалото време обичаме да си готвим, защото това е спестяване на пари, разнообразяване на нещо, което ние не сме свикнали да правим и също така е и полезно и приятно.", споделят талантливите ни спортисти.

Във форма ги държи и любимият член на семейството – кучето Кенди: "Подарък ми е от него, с една розова панделка, беше точно като бонбонче и оттам ми дойде името Кенди.", разкрива Ерика.

Ерика, Дейвид и Кенди остават заедно вкъщи. Но щастливи. Защото са избрали да не се отказват, а да продължат да сияят и да разпространяват радост.

Целия разговор със симпатичната двойка гледайте в нашия чат: 

bTV призовава: останете си вкъщи!