на живо

Стойчо Младенов: Апостол Попов ще играе или в ЦСКА, или в чужбина (ВИДЕО)

"Армейците" имат готови съперници за подготовката

БГНЕС

Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов обяви, че Апостол Попов би напуснал ЦСКА без трансферна сума само ако си е намерил клуб в чужбина. Желанието за това е било на защитника и наставникът е дал своето позволение.

Младенов и целият му щаб изгледаха коледния благотворителен турнир между ветерани на столични клубове, който по традиция се провежда на игрищата на спортния комплекс, на който ЦСКА провежда тренировките си.

"Армейските" ветерани завършиха втори, победени във финала от Витоша Бистрица. В отбора се включиха Красимир Безински, Владимир Манчев, Александър Младенов и други бивши играчи на ЦСКА. Мачовете, организирани от собственика на спортния комплекс Стойне Манолов, бяха наблюдавани от сериозен брой легенди на ЦСКА като: Димитър Пенев, Димитър Якимов, Георги Велинов, Аспарух Никодимов и други.

Стойчо Младенов обяви, че е наясно с голяма част от съперниците на ЦСКА по време на подготвителния лагер в Турция, но не иска да ги обявява, докато не се подпишат договори с тях.

Наставникът предпочете да не коментира евентуалния трансфер на Тончи Кукоч в Динамо Киев, както и не разкри подробности около активността на ЦСКА на пазара за играчи.

Възстановяването на Валентин Илиев от операцията на глезена върви успешно и капитанът на ЦСКА е на линия още от първия ден на зимната подготовка.

Цялото изказване на Стойчо Младенов вижте тук: