на живо

bTV Media Group пуска свой спортен подкаст (ВИДЕО)

Гледайте и слушайте „За спорта без клишета“ всеки четвъртък на сайта btvnovinite.bg

bTV Media Group пуска свой спортен подкаст (ВИДЕО)

Движението е здраве, движението е сила, движението ни кара да се чувстваме живи. Ние, в bTV Media Group избираме да се движим. Да вървим напред, да опитваме нови неща, дори когато това е гаранция за стръмен път, за непознати територии и предизвикателства.

В средата на втория месец от новата 2022 г., bTV Media Group поставя началото на чисто нов, уникален сам по себе си проект – спортен подкаст! По него работихме месеци наред, но си струваше! Не можем да ви обещаем, че ще бъдем кратки! За да ни гледате и слушате ще ви е нужно време.

Можем да ви гарантираме обаче, че никога няма да ви е скучно!

„ЗА СПОРТА БЕЗ КЛИШЕТА“ – това е името на най-новия проект на bTV Media Group!

СПОРТЕН ПОДКАСТ, който ще ни позволи да бъдем с вас ВСЯКА СЕДМИЦА – нашите верни зрители, слушатели и читатели!

Всяка седмица, ВИНАГИ В ЧЕТВЪРТЪК.

И винаги ПРЕДИ ОБЯД!

Снимка: Евгений Милов, bTV

Това е ритъмът, в който ще се движим всички ние, които стоим зад проекта „За спорта без клишета“ в bTV Media Group.

Снимка: Евгений Милов, bTV

Една прекрасна идея вече се превърна в нещо реално: „За спорта без клишета“ bTV Media Group построи супер модерно, дигитално студио, където ще посрещаме нашите специални гости. Дигитално студио с усещането на домашен уют, в което официалностите остават на заден план, чувствате се като у дома си и разговорите вървят. С часове!

„За спорта без клишета“ – това със сигурност е един различен спортен подкаст!

Първият епизод предстои след броени дни: в четвъртък (17 февруари), когато ще бъде представено пилотното му издание пред аудиторията.

И след като вече обяснихме кога може да ни очаквате „За спорта без клишета“, сега е редно да ви кажем и къде може да откриете пътуващия вече към вас епизод 1, както и всички следващи вълнуващи срещи в нашия спортен подкаст.

Стъпка първа: отворете сайта btvnovinite.bg.
Стъпка втора: изберете секция „Спорт“
Стъпка трета: изберете подсекция „За спорта без клишета“
Стъпка четвърта: Насладете се!

Снимка: Евгений Милов, bTV

Но това не е всичко!

От този четвъртък (17 февруари) всички епизоди на спортния подкаст „За спорта без клишета“ може да гледате в официалния канал на bTV Media Group в Youtube.com: 
https://www.youtube.com/c/bTVMediaGroup

А за тези от вас, които нямат възможност да гледат спортния ни подкаст като видео, но пък искат да го слушат, сме предвидили четири различни платформи, където може да откриете акаунта на „За спорта без клишета“: Apple, Google, Soundcloud и Spotify.

И за да не ви държим в напрежение, разкриваме и кой журналист от спортната редакция на bTV ще прекрачи пръв в новото ни дигитално студио като автор на „За спорта без клишета“.

Снимка: Евгений Милов, bTV

Е, кой друг очаквате да бъде, освен Флорина Иванова? Флори вече няма търпение, последните месеци за нея бяха огън в емоционален план, но ви гарантираме, че тя вече е щастлива. И все така неуморна.

ЗАПОЧВАМЕ!

Тази седмица, в четвъртък (17.02), гледайте ни на сайта btvnovinite.bg и просто следвайте инструкциите. А коя харизматична личност се осмели да застане срещу Флори в епизод 1 на спортния подкаст? Отговорът на този въпрос остава в тайна в следващите 24 часа.