на живо

Илиана Раева е първият гост в спортния подкаст на bTV (ВИДЕО)

Желязната лейди на художествената гимнастика с искрена изповед пред Флорина Иванова

Илиана Раева е първият гост в спортния подкаст на bTV (ВИДЕО)

Едва ли можехме да изберем по-подходящ гост, с който да открием чисто новото, толкова дълго чакано и изработено с огромна любов и страст дигитално студио на bTV Media Group!

ИЛИАНА РАЕВА!

Точно така! Точно с нея натискаме до дупка газта на емоциите с уникалния ни спортен подкаст „За спорта без клишета“! Желязната лейди на родната художествена гимнастика, жената, за която не останаха непокорени върхове е ПЪРВАТА!

Защото й отива да бъде първа! Защото на спортния подкаст на bTV му отива не само да изглежда, не само да звучи, но и да тежи по шампионски!

Не можем да й преброим световните и европейските титли от ерата, в която тя бе едно от „златните момичета“ на Нешка Робева. Но не можем и да забравим великото японско лято на 2021-а! Тогава новите „златни“  - тези, които израснаха под крилото на Раева, сториха немислимото: сложиха край на хегемонията на Русия и донесоха у дома историческа първа олимпийска титла за българската художествена гимнастика.

Снимка: Евгений Милов

И така:

Гледайте неповторимата Илиана Раева в един изумителен разговор пред Флорина Иванова в дебютното издание на спортния подкаст на bTV – „За спорта без клишета“. Този епизод 1 ще бъде публикуван специално за вас в четвъртък (17 февруари).

Къде може да го откриете? Как може да го гледате? Къде може да го слушате? Въпросите от вас към нас валят, а ние не искаме да се бавим с отговорите:

Както вече написахме, но е хубаво и да повторим: този епизод 1 на спортния подкаст на bTV „За спорта без клишета“ излиза на пазара този четвъртък (17 февруари) преди обяд!

Снимка: Евгений Милов

Местата, на които може да откриете спортния ни подкаст „За спорта без клишета“ са:

1. На нашия сайт btvnovinite.bg – просто отворете секцията „Спорт“ и търсете специализираната подсекция „За спорта без клишета“, за да гледате този епизод 1 с видео от модерното ни дигитално студио!

2. В официалния канал на bTV в youtube.com: https://www.youtube.com/c/bTVMediaGroup - там също ви очаква видео от подкаста и от изключителния разговор на Флори Иванова с президента на родната федерация по художествена гимнастика

3. Четири платформи с акаунта на „За спорта без клишета“ ви предлагат епизод 1 на спортния ни подкаст под формата на аудио: Apple, Google, Soundcloud и Spotify