на живо

Йордан Йовчев и как миналото може да помогне на бъдещето в спорта (ВИДЕО)

Легендата на спортната гимнастика е гост в третия епизод на спортния подкаст "За спорта без клишета"

Йордан Йовчев и как миналото може да помогне на бъдещето в спорта (ВИДЕО)

Той е специален! Той с гордост може да носи званието "легенда"! Той разказва поучителни истории спокойно, с примери от собствения си луд, шампионски живот! 

Един от най-великите спортни гимнастици за всички времена - Йордан Йовчев, е специален гост на Флорина Иванова в третия епизод на спортния ни подкаст "За спорта без клишета".

Нашият гост завинаги ще остане в сърцата на феновете по цял свят с огромното си сърце, което оставяше в залата по време на всяко едно от изумителните си ШЕСТ (да, цели 6 на брой!!!) олимпийски участия: Барселона 1992, Атланта 1996, Сидни 2000, Атина 2004, Пекин 2008, Лондон 2012.

Снимка: Евгений Милов, bTV

Всемогъщият пловдивчанин има четири олимпийски медала и макар сред тях официално да няма нито един златен, то за феновете от всички краища на земното кълбо българинът винаги ще бъде приеман като олимпийски шампион след онзи случай в Атина, който можем да определим да един от най-големите грабежи в спортната история!

Снимка: Евгений Милов, bTV

В специалната секция „За спорта без клишета“, която ви очаква в раздел „Спорт“ на сайта btvnovinite.bg. Линк към секцията ТУК: https://btvnovinite.bg/sport/za-sporta-bez-klisheta/

Снимка: Евгений Милов, bTV

В официалния канал на bTV Media Group в Youtube, в който може да влезете само с един клик на мишката върху този линк ТУК: https://www.youtube.com/c/bTVMediaGroup

Епизода може да  слушате в SpotifySoundcloud, Itunes.