на живо

Дори в Лас Вегас Кобрата празнува рождения си ден с българска храна и музика

Боксьорът стана на 41

Дори в Лас Вегас Кобрата празнува рождения си ден с българска храна и музика

Повече от три месеца Кубрат и Тервел Пулеви тренират в Лас Вегас за предстоящата гала на 14 май. Заниманията им следват стриктен график, но дори той може да бъде нарушен понякога... заради рожден ден.

На 4 май Кобрата стана  на 41 години и дори на другия край на света - в Лас Вегас, той празнува сякаш си е тук. С традиционна, и в изобилие, българска храна и музика в български ресторант. Част от празника му бе и екипът на bTV Димитър Тасев и Петър Стоев. 

"Не един път казах, че спортната подготовка не я интересуват рождени дни и празници. Хората празнуват Великден, Коледа, Нова година. Професионалните спортисти не ги интересуват тези неща. Направихме един импровизиран рожден ден, не съм го планирал, но се събрахме с много хора, които са мои познати, приятели", каза Кубрат.

"Добре, че е този ресторант. Понякога много ми липсва българската храна, а и е пълно с българи, които се събират тук", добави той и си пожела на 14 май и двамата с брат му Тервел да запишат убедителни победи.

А с какво спортната редакция на bTV изненада Кубрат Пулев по случай рождения му ден - очаквайте в епизод 3 на влога "В ръкавиците на Пулеви".