на живо

Гледайте НА ЖИВО: Кантарът на Кубрат Пулев и Тервел Пулев!

Колко тежат и в каква форма се намират преди грандиозната боксова гала в София?

Lap.bg

Само ден остава до боксовата гала вечер в "Арена София" с участието на Кубрат и Тервел Пулеви! А това означава едно - днес (29 март) е денят на едно от най-атрактивните събития, задължителни за боксовите мачове. 

В 18:00 ч. в столичния "Bulgaria Mall" започва официалното претегляне на всички участници, в това число и братята Кубрат и Тервел Пулеви! Така наречения "Кантар" ще може да гледате пряко по RING и на сайта btvsport.bg! 

За последно преди мачовете съперниците ще застанат лице в лице, а напрежението ще достигне предела си! 

Претеглянето ще покаже колко килограма са боксьорите и в каква форма се намират! Очакват се и последни закани преди всичко да бъде решено на ринга! 

Снимка: Lap.bg

Всеки ще може да присъства на претеглянето в "Bulgaria Mall" и да види на живо Кубрат и Тервел само часове преди важните им мачове!

Не пропускайте Кантара преди боксовата гала вечер в София и по телевизията и онлайн - от 18:00 ч., пряко по RING и на сайта btvsport.bg!

Събитието на 30 март ще може да гледате пряко по bTV Action и на btvsport.bg от 19:00 ч., а мачовете на братя Пулеви - от 22:00 ч. и по bTV! 

Тервел Пулев ще се изправи срещу Роли Ламбърт Фогоум за интерконтиненталната титла в полутежка категория на WBA. След това е мачът на Кубрат Пулев с Игор Шевадзуцкий за интернационалната титла на WBA.