на живо

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви (ВИДЕО)

Боксовата гала в Арена София - пряко по bTV, bTV Action и на btvsport.bg

Готови ли сте? Настъпи моментът на истината. Боксовата гала, в която ще участва Кубрат Пулев и Тервел Пулев, започва в 19:00 ч.

Ако не може да ги гледате не живо в "Арена София", тук сте на точното място. Започваме в 19:00 ч. пряко в ефира на bTV Action и на www.btvsport.bg.

Кулминацията ще настъпи в 22:00, когато са и мачовете на двамата братя - Кубрат и Тервел Пулеви. 22:00 часа пряко е в ефира на bTV и онлайн на btvsport.bg.

Братя Пулеви се завръщат на ринга в София след близо 6 години пауза.

Тервел Пулев (18 победи, 14 нокаута, 1 загуба) ще се изправи срещу коравия африканец Роли Ламбърт (16 победи, 12 нокаута, 2 загуби, 1 равенство), а Кубрат Пулев (30 победи, 14 нокаута, 3 загуби) и Игор Шевадзутский, носещ прозвището Хълк (11 победи, 9 нокаута, 1 загуба) ще преплетат ръкавици за интернационалната титла на WBA в тежка категория.

Още 6 мача са част от гала вечерта, която може да проследите по bTV Action и на btvsport.bg от 19:00 ч.:

Ермин Сали (Хърв) - СЛАВИ ХАРАЛАМБОВ - супер полусредна категория, 4 рунда, победа за българина с нокаут в първия рунд.

Керем Йозмен (Тур) - Марко Дмитрович (БиХ) - супер лека категория, 4 рунда, победа за Йозмен с единодушно съдийско решение.

Венхар Хазири (Кос) - Кирил РУСИНОВ - супер полусредна категория, 6 рунда, победа за българина с единодушно съдийско решение.

Милан Савич (Сър) - ДАНИЕЛ АСЕНОВ - лека категория, 4 рунда, победа за българина с единодушно съдийско решение.

Анхел Адриан Баросо (Вен) - ПЕТЪР ДРАГАНОВ - супер полусредна категория, 8 рунда, победа за българина с нокаут в първия рунд.

Дерик Осазе (Вбр) - Джоел Джулио (Кол) - суперсредна категория, нокаут в третия рунд.

Не пропускайте цялата гала вечер и нашето студио - с водещи Илия Илиев и Петър Бакърджиев, в което ще ви разкажем с подробности за подготовката на братя Пулеви, техните съкровени мисли преди сблъсъците, за хората в щаба им, които им пазят гърбовете по време на мач, за очакванията им и за надеждите им!

Започваме в 19:00 ч., пряко по bTV Action и на сайта btvsport.bg! В 22:00 ч. се пренасяме и по bTV за мачовете на Кубрат Пулев и Тервел Пулев!

Тук е мястото за всичко най-важно и интересно около голямото събитие тази вечер.