на живо

Камата призова: Да се обединим заради братя Пулеви!

Гледайте боксовата гала вечер пряко по bTV Action, bTV и на сайта btvsport.bg

Камата призова: Да се обединим заради братя Пулеви!

Като в един юмрук! Стегнати, сплотени и желаещи победата. Така трябва да бъдем преди и по време на мачовете на братята Кубрат и Тервел Пулеви на 30 март в "Арена София"!

Думите идват не от кого да е, а от най-успешния български футболист - Христо Стоичков!

Носителят на Златната топка за 1994 г. използва своята страница в социалните мрежи, за да пожелае успех на двамата боксьори. 

След ден Тервел Пулев ще се изправи срещу Роли Ламбърт Фогоум за интерконтиненталната титла в полутежка категория на WBA. След него Кубрат Пулев ще се боксира с Игор Шевадзуцкий за интернационалната титла на WBA. Цялата гала вечер може да гледате пряко от 19:00 ч. по bTV Action и на сайта btvsport.bg. Мачовете на братя Пулеви ще бъдат предавани и пряко по bTV от 22:00 ч.

"Всички да бъдем обединени като в един юмрук и да подкрепим Кубрат и Тервел! С вас сме, момчета! Искам цялата зала да пее като един "Мила родино"!", призова Стоичков в социалните мрежи. 

Той използва снимка с Кубрат Пулев, с когото са близки приятели от години. Камата не пропуска да го поздрави след мачовете и да му пожелае успех преди тях. 

Кобрата ще се боксира с Игор Шевадзуцкий за интернационалната титла на WBA. Преди него Тервел ще се опита да спечели интерконтиненталната титла в полутежка категория на WBA в мач с Роли Ламбърт Фогоум. 

Не пропускайте срещите от гала вечерта пряко по bTV Action и на сайта btvsport.bg от 19:00 ч. на 30 март. Мачовете на братя Пулеви може да гледате и пряко по bTV от 22:00 ч.!