на живо

Събитието на годината: Мачовете на братя Пулеви отново в ефира на bTV Media Group!

Гледайте срещите от гала вечерта в София пряко по bTV, bTV Action и на сайта btvsport.bg

Събитието на годината: Мачовете на братя Пулеви отново в ефира на bTV Media Group!

Боксово зрелище в ефира на bTV Media Group! Кубрат и Тервел Пулеви се завръщат пред българска публика, а срещите им ще бъдат излъчени пряко по bTV, bTV Action и на сайта btvsport.bg.

На 30 март Кубрат Пулев (30 победи, 14 нокаута, 3 загуби) се качва на ринга в „Арена София“, за да спечели регулярната световна титла на WBA в тежка категория. Негов съперник ще е коравият Махмуд Чар (34 победи, 20 нокаута, 4 загуби).

Снимка: Lap.bg

Преди него брат му Тервел (18 победи, 14 нокаута, 1 загуба) ще излезе срещу коравия камерунец Роли Ламбърт Фогоум (16 победи, 12 нокаута, 2 загуби). Мачът ще е за вакантната интерконтинентална титла в полутежка категория на WBA.

Братя Пулеви се завръщат пред родна публика за първи път от 2018 г. насам. Тогава Кубрат победи в зрелищен мач Хюи Фюри, а Тервел нокаутира в първия рунд Леонардо Бруцезе.

Този път мачовете обещават да са доста по-тежки и оспорвани! Но и българската публика е фактор, който съперниците на братя Пулеви не трябва да подценяват!

Гледайте боксовата гала вечер на 30 март от 20:00 ч. пряко по bTV Action и на сайта btvspоrt.bg. От 22:00 ч. – точно за мачовете на Тервел и Кубрат, шоуто ще бъде излъчено и по bTV!

До самата гала пък ще ви представим най-интересното в подготовката на българските боксьори в специалните ни студиа. Те са всеки понеделник и петък от 23:15 ч. по bTV и на сайта btvsport.bg. Очакват ви много ексклузивни репортажи и интересни гости.

Боксовата гала вечер с участието на Кубрат и Тервел Пулеви гледайте на 30 март, пряко от 20:00 ч. по bTV Action и на сайта btvsport.bg, а от 22:00 ч. – и по bTV.