на живо

Шеговито му посегнах: Кубрат и Тервел вече са в САЩ

Двамата се готвят за мачовете си, които ще бъдат излъчени пряко по bTV

Шеговито му посегнах: Кубрат и Тервел вече са в САЩ

Кубрат и Тервел Пулеви вече са в САЩ, където си готвят за следващите си предизвикателства. Братята ще участват в гала вечер на 14 декември в Коста Меса, Калифорния. А мачовете им ще бъдат излъчени пряко по bTV.

С пост в социалните мрежи Тервел разказа за любопитна среща на американска земя.

"Подготовката за предстоящите мачове за мен и Кубрат по традиция протича в Лас Вегас. А днес в празничния ден за американците (Деня на благодарността) ние имахме възможност да се видим с наш голям приятел и мой бивш съперник Светлозар Радев.

Светльо живее от доста години в Чикаго, но сега покрай сватба на негов приятел е в Невада и успяхме да се срещнем. Понякога от противници ставаме приятели за цял живот, а тези, на които уж възлагаме много надежди и доверие, се оказват по-евтини от 5 стотинки.

Беше много приятно да се видим, защото вярвам, че приятелството не е да си в денонощен контакт с някого, а дори при 1-2 виждания годишно да сме сякаш вчера е била последната ни среща. Посмяхме се от сърце! А когато застанахме за снимка, Светлозар се оказа между мен и Кубрат, а аз по навик не устоях и шеговито му "посегнах" в трупа с ъперкът.

Кобрата не остана длъжник... Малко по-късно случайно покрай нас мина група българи, туристи, които познавам от престоя ми във Варна, на което също се зарадвах. Светът е малък!

Мачовете ни ще бъдат излъчени на 15 ти декември по БТВ от 5 ч. сутринта, българско време. Гала вечерта ще се състои на 14 ти декември в Коста Меса (Хангарът), Калифорния".