на живо

Вижте как тренират братя Пулеви в Лас Вегас

Една от най-известните рап групи в света подгрява боксовата гала на българите

Вижте как тренират братя Пулеви в Лас Вегас

Точно две седмици остават до боксовата гала на братя Пулеви в Лос Анджелис. На 14 май в 17-хилядната зала "Форум" Кубрат и Тервел се качват на ринга един след друг, но за първи път в различна последователност.

Пръв на ринга ще стъпи Кобрата, който ще мери сили с американеца Джери Форест, а в главната среща на вечерта е Тервел, който има изключително тежка задача – да се боксира срещу един от топ боксьорите в полутежка категория на планетата – Сергей Ковальов.

Кобрата е в САЩ от началото на годината, а вече почти три месеца при него е и Тервел, за да може да води пълноценна подготовка преди най-важния двубой в професионалната си кариера. Пулеви се намират във финалния етап на своя лагер в Лас Вегас, който ще продължи до края на настоящата седмица. В началото на следващата се очаква двамата, заедно със своите треньори и мениджъри, да отпътуват за Лос Анджелис.

Двуразови смазващи тренировки – усилена работа във фитнеса, здрава физическа подготовка и спаринги – такова е ежедневието на двамата български боксьори.

В тяхната боксова гала на 14 май ще участват редица боксови фамилии. На ринга зрителите ще видят Евън Холифийлд – наследник на бившия световен шампион в тежка категория Ивендър Холифийлд.

Освен това, в зала "Форум" ще прекрачат въжетата и трима братя от друг известен боксов клан – Варгас. Емилиано, Фернандо и Амадо Варгас. Те са синове на трикратния световен шампион в средна категория Фернандо Варгас.

Една от най-великите рап групи в света "Сайпръс Хил", която има продадени над 17 милиона копия, ще подгрява боксовата гала.