на живо

Гари и Андрю, които мечтаят със "Сити" от 1957 г. (ВИДЕО)

За колоритните близнаци няма значение, че не разполагат с билети за финала

Гари и Андрю, които мечтаят със "Сити" от 1957 г. (ВИДЕО)

Над 16 000 души ще гледат на живо финала в Шампионската лига между "Манчестър Сити" и "Челси". Гари и Андрю обаче няма да бъдат сред тях.

С колоритния си вид те привлякоха вниманието на португалците. Двамата близнаци, върли фенове на "Сити", нямат билети за мача. Пътят им до Порто също е труден - повече от 7 часа, но все пак успяват да пристигнат в града за историческия за отбора им финал. А за вълнението им съдим по сълзите в очите.

"Толкова дълго чакахме този момент...", споделят те пред bTV.

"Първият ни мач заедно беше през 1957 година. Преди 22 години пък още бяхме в третото ниво на английския футбол. През последните 8 години се борим за този финал и сега най-накрая сме тук. Дойдохме специално да празнуваме, ако случайно спечелим преди да умрем, защото сме старички.", добавят запалянковците.

Макар и да не могат да влязат на стадиона, в утрешния ден Гари и Андрю ще споделят емоциите от финала с повече от 6000 други фенове на "гражданите".

"Ще се опитаме да не пием много. И да не спечелим тази година, догодина ще сме шампиони, не сме притеснени", категорични са те.

Финалът между "Манчестър Сити" и "Челси" е утре (29 май) от 21:00 ч. на живо по bTV Action.