на живо

"Надявам се да умреш" - полицията разследва звезда на Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)

Извадиха Антони от националния отбор на Бразилия

"Надявам се да умреш" - полицията разследва звезда на Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)

Крилото на Манчестър Юнайтед Антони категорично отрече обвиненията на бившата си приятелка Габриела Кавалин в домашно насилие. Бразилската инфлуенсърка даде интервю за сайта UOL, в което разказа, че Антони неколкократно я е нападал физически, включително и докато е била бременна.

Тя показа снимки от травмите си и скрийншотове от кореспонденцията си с футболиста. Материалите ще бъдат използвани от полицията в хода на разследването.

Габриела пусна нова порция съобщения между двамата. Два от текстовете, изплатени от футболиста, който е оценяван на 85 млн. паунда, гласят: "Надявам се да умреш" и "Между мен и теб е свършено".

Дамата публикува и две нови снимки, показващи наранявания по главата и пръстите й, твърдейки, че са резултат от предполагаемите атаки на Антони.

Тя твърди, че пръстът й бил срязан до костта и че футболистът я нападнал, докато била бременна.

Първоначално агентът на Антони заяви, че той няма да коментира ситуацията, но играчът реши да изложи гледната си точка с публикация в Instagram.

"От уважение към моите фенове, приятели и семейство, се чувствам длъжен публично да разкажа за лъжливите обвинения, на които станах жертва. От самото начало се отнасям към този въпрос сериозно и дадох обстойни обяснения пред полицията. В момента тече разследване и не мога да изнасям подробности.

Мога обаче със сигурност да кажа, че обвиненията са лъжливи и че вече предоставените доказателства, както и тези, които тепърва ще бъдат предоставени, показват, че съм невинен.

Отношенията ми с госпожица Габриела бяха бурни, със словесни обиди и от двете страни, но никога не съм проявявал физическа агресия.

Всеки път, било то в показанията или в интервюта, тя излага различна версия. Затова реших публично да опровергая обвиненията и да съобщя, че оставам изцяло на разположение на бразилските власти за изясняване на случая. Вярвам, че полицейското разследване ще разкрие истината за невинността ми”, написа Антони.

Нападателят ще бъде изваден от състава на "селесао" за предстоящите световни квалификации срещу Боливия и Перу.