на живо

Станимира Петрова: Имам световна титла, но не мога да бъда треньор по бокс

Гледайте епизод 20 на подкаста "За спорта без клишета"

"Аз мога всичко!" - колко хубаво звучи! И колко е важно това, за да станеш първата световна шампионка на България по бокс? 

Отговори очакваме от Станимира Петрова, която грабна титлата от първенството на планетата през 2014 г. и два европейски златни медала от европейските шампионати през 2016 и 2018 г. Тя е гост в 20-ия епизод на подкаста "За спорта без клишета". 

Снимка: bTV

Животът на Станимира е изпълнен с много интересни случки, победи и загуби, отказвания и завръщания и с парадокса, че въпреки титлите, тя не може да бъде треньорка по бокс, а само по... таекуондо. 

Петрова е всестранно развита личност. Освен да бъде една от най-добрите на ринга, тя може да рисува, завършила е биология и химия с пълно отличие, както и "Спортен мениджмънт" в НСА. Интересува се от социални мрежи, от обработване на снимки, от музика... 

Снимка: bTV

Колко важно е да си упорит? Как се преминава от един спорт в друг на толкова късна възраст? Кой я отказа от... отказването след олимпийските игри в Токио? И защо толкова много обича филма "Момиче за милиони"?

Отговорите във видеото! 

Епизод 20 ви очаква в новия ни сайт btvsport.bg. Линк ТУК: https://btvsport.bg/za-sporta-bez-klisheta/

В официалния канал на bTV Media Group в Youtube, в който може да влезете само с един клик на мишката върху този линк ТУК: https://www.youtube.com/c/bTVMediaGroup

Епизодите може да слушате и в Spotify.