на живо

Тити проговори: Обречен съм да спасявам!

Гледайте епизод 29 на подкаста "За спорта без клишета"

Тити проговори: Обречен съм да спасявам!

Обречен съм да спасявам и да не бъда признаван. Но винаги съм си правил кефа, заяви Константин Папазов в епизод 29 на подкаста "За спорта без клишета".

"Аз съм най-големият галеник на съдбата в българския баскетбол. Имах шанс да работя с най-богатите спонсори, но всичко съм си го платил. Казвам го в преносен смисъл. Всеки розов период е бил оазис. Цветан Василев, "Лукойл"... сега с всичките мъки", продължи през сълзи баскетболният специалист.

"Можем да слушаме всякакви легенди. Господ и аз знаем истината! Акциите на "Левски" аз ги докарах в България."

"Ще бъда в "Левски" дотогава, докато няма пари. Любовта към "Левски" е феномен. Трябваше някой да запали искрата. Всички бяха песимисти, но аз вярвах, че трябва да се вземат акциите. Аз съм оптимист, сънувах, че отивам при Васил Божков и взимам акциите. Репетирах аргументите, с които ще го убедя. Така започна всичко", разказа Папазов.

"Всички знаем, че "Левски" е спасителен бряг на всеки един политически кръг, защото "Левски" е най-обичаното нещо в държавата. Всеки си представя, че ако помогне на "Левски", народът ще го обича. Има ли нещо срамно, че Бойко Борисов е от "Левски"?

Снимка: Lap.bg

"Човек не може да се срамува да каже "нямам пари". България е държавата на комплексарите, на тези, които ги е срам да кажат истината. Но няма по-велико нещо на света от истината. Защо трябва да се притеснявам, че казвам истината? Че съм различен? Че съм свободен?"

Какво още каза Папазов за родния баскетбол, процесите във футболния "Левски" и политическия живот в България - гледайте във видеото.

Епизод 29 ви очаква в сайта btvsport.bg - ТУК: https://btvsport.bg/za-sporta-bez-klisheta/

В официалния канал на bTV Media Group в Youtube, в който може да влезете само с един клик на мишката - ТУК: https://www.youtube.com/c/bTVMediaGroup

Епизодите може да слушате и в Spotify.