на живо

Валентин Братоев: С брат ми не си говорихме с месеци (ВИДЕО)

Волейболистът гостува в епизод 61 на подкаста „За спорта без клишета“

Валентин Братоев: С брат ми не си говорихме с месеци (ВИДЕО)

Близнаците Братоеви винаги са вървели ръка за ръка - и в спорта, и в живота. Отношенията им обаче често не са толкова гладки, колко си мислите! Двамата са били скарани за период от 2 месеца и половина, в който дори не се поздравявали, разкри Валентин Братоев при гостуването си в епизод 61 на подкаста ни "За спорта без клишета".

В крайна сметка Братоеви, които играят заедно в елитния Дея Спорт, се сдобрили... поне до следващия скандал.

Снимка: Евгений Милов, bTV

"Той спрямо мен не се държи по-различно от това как се отнася с останалите. Да не кажа, че се държи даже по-сурово. Тази година имахме период от 2 месеца и половина, в който не сме приказвали един с друг - абсолютно нищо. Нищо! Ние живеем в блок един срещу друг, но даже не се поздравяваме.", сподели Валентин.

"В залата влизаме всеки със своята кола, поотделно, и си вършим работата. Подминавахме се и на паркинга. Примерно, изиграхме Купата на България, при което бяхме в една стая... без да си разменим нито една дума."

"В моите очи той сгреши. Аз, след като се сдобрихме, му казах "Жоро, така и така". Въпреки че смятах, че вината е негова, пак аз отидох да приказвам с него. Викам "Абе, Жоро, мама му стара, 3 месеца минаха... Ти намерения да дойдеш и да кажеш нещо нямаше ли? Даже един разговор да проведеш, пък да видиш как ще е? И той: "Не, нямах намерение въобще да го правя". С това се сблъсквам аз 35 години!"

Снимка: Евгений Милов, bTV

Спортния ни подкаст може да намерите още в официалния канал на bTV Media Group в Youtube - ТУК: https://www.youtube.com/c/bTVMediaGroup

Епизодите може да слушате и в Spotify: https://open.spotify.com/show/0n1MulTVKNQ4mrMqORO4ap, в Apple: https://apple.co/3EuhDCN и Google Podcasts: https://bit.ly/3G5f2jQ.