на живо

Връзкар отказва Уилям Чолов от футбола

Кубрат Пулев е пример, мечтая за професионалния ринг, споделя боксьорът в подкаста "За спорта без клишета"

Връзкар отказва Уилям Чолов от футбола

Уилям Чолов е сред младите ни таланти в бокса, с който конкуренцията ще трябва да се съобразява в бъдеще. Той е на 19 години има европейска титла и много мечти. Здраво стъпил на земята, скромен, възпитан и устремен към бъдещето. Във всичко това ще се убедите сами в епизод 27 на подкаста "За спорта без клишета".

Преди да сложи ръкавиците за кратко тренира футбол. "Тренирал съм в "Славия" и ДИТ. Бях резерва. Играех малко, после пак ме вадеха. За да играе момче, което беше с връзки. Тогава разбрах, че трябва да разчитам само на себе си и се насочих към индивидуален спорт. Исках всичко да зависи от мен", разказва пред колегата Петър Бакърджиев боксьорът. През 2015-а живее в Разград и почти не пропуска мач на звездния "Лудогорец". Но боксът вече се е настанил трайно и завинаги в сърцето му.

"От малък знаех какво не трябва да правя, за да успея. Този начин на живот е по-дъбър от това да ходя да пия и да съм само по заведенията. Не мога да си позволя да се отклоня от пътя. Искам с всяка тренировка, след всеки мач да ставам по-добър и по-добър, да се усъвършенствам", споделя Уилям. Гледа към Париж 2024, а по-нататък и към професионалния ринг. "Кубрат Пулев е пример с успехите си. Направи много хубав мач с Чисора", е мнението на Чолов.

Епизод 27 ви очаква в новия ни сайт btvsport.bg - ТУК: https://btvsport.bg/za-sporta-bez-klisheta/vrazkar-otkazva-uiljam-cholov-ot-futbola.html

В официалния канал на bTV Media Group в Youtube, в който може да влезете само с един клик на мишката - ТУК: https://www.youtube.com/c/bTVMediaGroup

Епизодите може да слушате и в Spotify.