на живо

Дерби неделя в каналите на bTV

Футболната програма на bTV Action, RING.BG и VOYO.BG в днешния неделен ден ще предложи изключително вълнуващи моменти на привържениците на най-популярната игра на планетата. Пряко в ефира на трите канала ще бъдат излъчени пет мача от италианската Серия А и един от френската Лига 1.

Шоуто започва в 13:30 с двубоя от калчото между Интер и Дженоа (bTV Action). Веднага след това вниманието ще се прехвърли към вечния град Рим, където от 16:00 на стадио "Олимпико" предстои вълнуващото дерби между Рома и Лацио (bTV Action). В същия час по RING.BG почитателите на Ивайло Чочев могат да гледат гостуването на неговия Палермо на Фиорентина, а на VOYO.BG ще бъде излъчена срещата между Сампдория и Наполи.

Вечерната програма ще бъде не по-малко интригуваща. В 21:45 на "Сан Паоло" в Неапол предстои още един марков сблъсък за италианския шампионат. Наполи посреща Ювентус по-малко от месец след драматичния двубой за Суперкупата, в който "адзурите" триуфмираха след излъпнение на дузпи. Всички новини около срещата, както и най-интересните моменти от останалите мачове от деня ще може да видите в коментарното студио, което започва в 21:00.

Феновете на френския футбол също няма да останат разочаровани в неделния ден. От 22:00 часа по RING.BG ще бъде излъчен двубоят между Монако и Бордо. Очаква се Димитър Бербатов отново да поведе атаката на домакините, които ще опитат да спечелят пети пореден мач.

Не пропускайте страхотното футболно шоу, което предстои днес в каналите на bTV!