на живо

Първи летен трансфер в "Ливърпул" (ВИДЕО)

Мърсисайдци привлякоха 17-годишен холандец

"Ливърпул" обяви първото си лятно попълнение. Това е 17-годишният холандски талант Сеп ван ден Берг, който беше силно желан от "Байерн" Мюнхен, "Аякс" и ПСВ Айндховен.

Централният защитник пристига от холандския "Цволе" за сумата от едва 1.3 милиона паунда. Малко над 3 милиона паунда ще бъдат доплатени като бонуси, ако младежът направи пробив в първия отбор.

"Аз съм централен бранител и играя спокойно с топката. Доста съм бърз и мога да тичам, но дойдох тук, за да ставам още по-добър. "Ливърпул" е най-доброто място за мен и се надявам да изиграя много мачове за клуба", сподели Сеп ван ден Берг.

"Чувствам се невероятно. За мен това е най-големият клуб в света. Сбъднах мечтата си. Наистина съм много доволен и развълнуван. Виждам какви играчи пробиват от академията до първия отбор, това е страхотно.".

"Разбира се и мениджърът Юрген Клоп е невероятен човек и той е една от причините да дойда тук. "Ливърпул" постига успехи и заради него", допълни младокът, който изигра 22 мача за "Цволе" миналия сезон.