на живо

Съпругът на Стойка Кръстева: Да бъдем смирени (ВИДЕО)

Борил пожела на себе си и съпругата си да станат родители през 2022 година

Съпругът на Стойка Кръстева: Да бъдем смирени (ВИДЕО)

До всяка успяла жена има един мъж, който не е спирал никога да я подкрепя. Борил Кръстев е пример за такъв съпруг. Любовта му към Стойка Кръстева – първата олимпийска шампионка в историята на женския бокс в България, не може да се опише с думи. Защото този човек може да бъде разпознат не по приказките, а по делата.

„Не беше лесна година. От една страна мина като миг, от друга страна беше толкова дълга, трудна и непредсказуема заради всички ограничения, с които хората трябваше да свикнат да живеят. Но накрая винаги доброто побеждава, а лошото остава в миналото“, споделя той, попитан за своята оценка на 2021-а.

Щастието на Борил, когато Стойка триумфира с олимпийската титла в Токио бе безгранично. Мъжът, който мълчаливо бе опора на своята желязна лейди в продължение на години, накрая просто не можеше да сдържи сълзите си. И по-важното: за това олимпийско злато е редно да благодарим и на него. Той не се отказа да упорства, за да върне Стойка на ринга, дори когато самата тя се бе отказала.

През 2022 година Борил, който през 2018-а събра кураж и падна на колене с пръстен в ръка за любимата си директно в боксовата зала, вече има конкретна мечта. А тя е по-съкровена дори от олимпийски златен медал:

„През 2022 година си пожелавам да ни се сбъдне още една наша мечта, да се появи на бял свят нашият нов член в семейството. А на всички българи искам да пожелая две неща: нека да бъдем смирени, нека да останем обединени.“

И ние им го пожелаваме от сърце и чакаме шампионското бебе!