на живо

Илиана Раева ви очаква в първия епизод на подкаста "За спорта без клишета" (ГАЛЕРИЯ)

Разговора на Флорина Иванова с президента на Българската федерация по художествена гимнастика може да гледате в четвъртък (17 февруари)

Евгений Милов, bTV

Със звезден гост започва спортният подкаст на bTV Media Group "За спорта без клишета". 

Тя е истински боец, управник за пример и шампион с много отличия. Илиана Раева знае как да печели! И винаги е интересно, когато споделя своя опит!

В четвъртък (17 февруари) президентът на Българската федерация по художествена гимнастика ще застане пред Флорина Иванова в първия епизод на новия ни проект. 

Разговорът беше увлекателен, поучителен и... без клишета! Желязната лейди на един от най-успешните спортове не може да се ограничи в рамки!

Епизод 1 на подкаста "За спорта без клишета" може да намерите всеки четвъртък, ако следвате стъпките:

Стъпка първа: отворете сайта btvnovinite.bg.
Стъпка втора: изберете секция „Спорт“
Стъпка трета: изберете подсекция „За спорта без клишета“
Стъпка четвърта: Насладете се!

От този четвъртък (17 февруари) всички епизоди на спортния подкаст „За спорта без клишета“ може да гледате в официалния канал на bTV Media Group в youtube.com: https://www.youtube.com/c/bTVMediaGroup

А за тези от вас, които нямат възможност да гледат спортния ни подкаст като видео, но пък искат да го слушат, за вас сме предвидили четири различни платформи, където може да откриете акаунта на „За спорта без клишета“: Apple, Google, Soundcloud и Spotify