на живо

Финалистка в "Ергенът" носи двойно щастие за съперника на Кобрата (ВИДЕО)

Гледайте боксовата гала с участието на Кубрат и Тервел Пулеви на 30 март пряко по bTV, bTV Action и на сайта btvsport.bg

Instagram

Всеки спортист има нужда от вдъхновение! В бокса то е много важно, тъй като те държи в кондиция. Все пак някой те чака извън ринга и се притеснява за теб.

И докато Кубрат Пулев ревностно пази личното си пространство, неговият следващ съперник Махмуд Чар често се показва с изкусителната Марина. 

Кобрата ще се изправи срещу Чар в опит да му отнеме регулярната световната титла в тежка категория на WBA на 30 март в София. Преди него за интерконтиненталната титла в полутежка категория един до друг ще се изправят Тервел Пулев и коравият камерунец Роли Ламбърт Фогоум. Гала вечерта може да гледате пряко по bTV Action и на сайта btvsport.bg от 20:00 ч., а мачовете на братя Пулеви от 22:00 ч. ще бъдат предавани и по bTV!

Снимка: Instagram

Все още не е сигурно, че ще видим около ринга красивата Марина - половинката на Махмуд Чар. Можем да кажем, че причината... изпъква. Тя е бременна, при това с близнаци, а стрес като от боксов мач не е препоръчителен. 

Снимка: Instagram

Двамата обявиха щастливата новина през октомври 2023 г.

Иначе Марина е рускиня. Тя е родена в Екатеринбург преди 28 години. Тоест - по-млада е от съпруга си 12 години. 

Снимка: Instagram

Блондинката става известна с участието си във формата "Ергенът" в Швейцария. Тя дори достига финала, но пред нея главният герой Еркан Акьол избира чернокосата ѝ конкурентка.

Снимка: Instagram

Марина използва умно натрупаната популярност. През 2023 г. тя осъществи една от мечтите си - да участва във филм. Марина е част от актьорите, избрани от великия Роман Полански за продукцията му "Дворецът". В лентата тя си партнира с Мики Рурк. 

Дали красивата блондинка ще бъде около ринга на 30 март в София? Ще разберете, ако гледате гала вечерта с мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви! Започваме в 20:00 ч. на bTV Action и сайта btvsport.bg. Мачовете на братя Пулеви за двата престижни пояса ще може да гледате и по bTV пряко от 22:00 ч.