на живо

Кобрата игра хоро по случай рождения си ден в Лас Вегас

Торта, добри приятели и супер настроение белязаха празника на Кубрат Пулев

С България в сърцето навсякъде. И на 10 000 км разстояние от родината. Кубрат Пулев навърши 41 на 4 май и събра близки приятели в българския ресторант в Лас Вегас.

Тържеството беше заредено със супер настроение, изобилие от традиционни български ястия и разбира се, народна музика и танци.

Кулминацията бе в самия край, когато на хорото, в ритъма на прочутата песен "Бяла роза", се хвана и самият Кубрат.

Цялото видео от рождения ден на Кубрат може да видите в Епизод 3 на "Ръкавиците на Пулеви" ТУК: 

Партито на Кобрата, на което той пристигна заедно с по-малкия си брат Тервел, както и с промоутъра на двамата Ивайло Гоцев, не продължи дълго, защото боксьорите са в заключителния етап на подготовката за бойната гала-вечер на 14 май в зала "Форум" в Лос Анжелис.

Залогът там е голям, а Пулеви ще се качат на ринга един след друг, като за първи път, в главната среща на вечерта, е Тервел. Срещу себе си той ще има за съперник един от топ боксьорите в полутежка категория в света Сергей Ковальов.

Епизод 2 от "Ръкавиците на Пулеви", в който ви показахме къде двамата провеждат своите спаринги в Лас Вегас, ви очаква тук:

До боксовата гала на 14 май остават вече по-малко от две седмици. Ежедневието на братя Пулеви в заключителния етап от подготовката им в Лас Вегас включва двуразови тренировки: една в залата за физическа подготовка и една в боксовата зала за финални спаринги. В началото на следващата седмица Кубрат и Тервел ще се отправят в посока Лос Анджелис.

Мислите на Кобрата пък са насочени далеч не само за неговия мач, а преди всичко за изпитанието, което предстои на брат му срещу изключително опасния Ковальов. Кубрат приема предизвикателството в зала "Форум" не само като свое, а като обща кауза на фамилия Пулеви:

А тук ви очаква и пилотното издание на "Ръкавиците на Пулеви":