на живо

Кубрат Пулев: Правя и невъзможното мачът с Чар да е в България (ВИДЕО)

Кобрата загря за галата на 30 март на емблематично място, но мисли и за световната титла

Кубрат Пулев: Правя и невъзможното мачът с Чар да е в България (ВИДЕО)

Кубрат Пулев и екипът му правят и невъзможното мачът с Махмуд Чар, насрочен за септември, също да се проведе в България. Това разкри най-добрият ни боксьор в тежката категория, след като проведе открита тренировка на емблематично място - Ларгото в София.

Кобрата продължава подготовката си за гала вечерта на 30 март, когато ще излезе на ринга срещу Хълк. 33-годишният украинец Игор Шевадзутский смени Чар, чиято контузия отложи мечтата на Кубрат да се бие за регулярната титла на Световната боксова асоциация (WBA) на родна земя.

Снимка: Lap.bg

Гледайте боксовата гала вечер на 30 март от 20:00 ч. пряко по bTV Action и на сайта btvspоrt.bg. От 22:00 ч. – точно за мачовете на Тервел и Кубрат, шоуто ще бъде излъчено и по bTV.

"Чар държи все пак да дойде и да ме гледа на живо. Случва се - спорт е, особено в тежката категория. И аз съм имал контузии. Фиксиран е мачът за септември. Правя невъзможното да е в България", заяви Кубрат след откритата тренировка.

"Избрахме това място, защото е историческо и емблематично за България. Много телевизии предават в чужбина. Избрахме го и за да можем да представим България по най-хубавия начин. Имаме толкова богата история, която трябва да бъде показване и да се гордеем с нея. Можехме да изберем всеки един мол, но тук е много истинско за България и за нас българите.", каза Кобрата пред медиите.

Снимка: Lap.bg

"Съперникът в никакъв случай не е по-лош от Махмуд Чар. С подобен стил е, да не кажа дори със същия. Твърдо момче, здрав е и идва за победа. Подготвен е. Смяната на Чар беше съвсем към края и нямаше време за каквото и да е. Моят екип реагира много бързо."

"Смятам, че ще станат много сериозни битки, не само моята и на брат ми. Има и други боксьори, които ще играят. Ще бъде класно и красиво", допълни по-големият от братя Пулеви.