на живо

Петър Бакърджиев: Кубрат игра на максимума срещу Чисора

За боксовото зрелище от първо лице

Страхотна организация, много емоции и един стабилен Кубрат Пулев. Това видя по време на боксовия мач срещу Дерек Чисора Петър Бакърджиев. 

Журналистът на bTV и операторът Константин Димитров следяха всяка крачка на българина в Лондон и зарадваха феновете на бокса с нови епизоди от поредицата "В ръкавиците на Пулеви", както и с ексклузивни кадри от пресконференцията и официалния кантар.

Именно пред Бакърджиев Кубрат сподели първите си впечатления след като Чисора беше обявен за победител с 2:1 съдийски гласа.

Снимка: Matchroom Boxing

 

"Беше относително спокоен, усмихнат. Приемаше нещата. Виждал съм го в доста по-тежки ситуации след мачове. Самата гала вечер беше фантастична, организирана по най-добрия начин. Беше великолепно. Кубрат Пулев игра на максимума. Това, което показа на ринга, това можеше. Кубрат вкара много повече удари като бройка, но на Чисора бяха изумителни", заяви Бакърджиев в предаването "Тази сутрин".

Той каза, че пред залата британските фенове не са били толкова емоционални, колкото вътре в нея.

Снимка: Matchroom Boxing

"Чисора не е британският любимец. Когато спирахме феновете около залата, те казваха, че е един клоун. Все пак те имат Антъни Джошуа, Тайсън Фюри. Обаче като почна мачът 5000 пееха "О, Дерек Чисора!" и му се радваха много", разкри Бакърджиев.

Има ли шанс за трети мач? Това ли беше последният мач в професионалната кариера на 41-годишния Кубрат?