на живо

Тервел в супер форма, с 5 килограма е по-тежък от Джоел Ходжгрийн (ВИДЕО)

Очакват 800 зрители в зала "Хангара"

Тервел в супер форма, с 5 килограма е по-тежък от Джоел Ходжгрийн (ВИДЕО)

Броени часове остават до голямата битка в Коста Места между Тервел Пулев и Джоел Ходжгрийн, а българският боксьор демонстрира перфектна форма на кантара. Той закова 91.263 кг, а съперникът му е с почти 5 килограма по-лек - 86.455.

Прякото предаване на бойната гала вечер от зала „Хангара“ на 14 април, започва точно в 5:00 часа сутринта българско време. Може да я гледатe на живо по bTV Action, на VOYO.BG, както и на сайта ни - www.btvsport.bg.

Билетите за мача на Тервел (16 победи, 13 с нокаут и 1 загуба) срещу Джоел (14 победи, 13 с нокаут и 4 загуби) са почти продадени. Остават около по-малко от 30 пропуска по $65 за галавечерта в Калифорния. Очаква се за мача да бъде изпълнен целият капацитет от 800 зрители.

8-рундовият двубой е част от програма, в която ще има общо 7 срещи. Четири от тях са боксови, а три по правилата на ММА. Българинът, до който плътно е брат му Кубрат Пулев, е пети в програмата.

Всичко най-интересно от подготовката на Тервел Пулев в Калифорния - може да гледате в поредицата ни "В ръкавиците на Пулеви" - https://bit.ly/3MFgf4K